Vesti

Jezički studio Ladybird otvara vrata i u Zemunskim kapijama.

Posle 20 godina uspešnog rada u našoj novobeogradskoj školi u YU Biznis Centru, u pripremi je još jedan lep prostor za učenje engleskog jezika u naselju Zemunske kapije koji će svoja vrata novim učenicima otvoriti početkom 2020. godine. Škola će početi sa radom na...

read more

Dobili smo još jedno priznanje Britanskog Saveta

Jezički studio Ladybird već 20 godina uspešno priprema kandidate za polaganje Cambridge jezičkih ispita (KET, PET, FCE, CAE, CPE, IELTS). Ove godine, zahvaljujući dugogodišnjoj kontinuitranoj saradnji i uspesima naših brojnih kandidata, dobili smo Tier 1 status u...

read more

Senior 50+ program

Dođite da naučite engleski sa nama! Ako imate slobodnog vremena, ako želite da razbudite sive ćelije, ako želite da uradite nešto pametno za sebe... Za sve informacije javite se na 063 8 251 462.

read more

Bronzana medalja Britanskog Saveta

Naša škola je i ove godine dobila bronzanu medalju British Council-a u okviru Addvantage programa i preporučeni je centar za pripremanje kandidata za Cambridge ispite. Čestitamo svim kandidatima koji su u prethodnoj godini položili FCE,CAE, CPE i IELTS ispite.

read more

Velika predstava naših đaka

Đaci Jezičkog studija Ladybird pripremaju svoju prvu veliku predstavu na daskama koje život znače. Pozivamo sve ljubitelje pozorišta i engleskog jezika da dođu 19. juna u Pozorište Pinokio i uživaju zajedno sa nama.

read more

Zainteresovani ste za naše kurseve?