20 godina uspešnog rada na matičnoj lokaciji u YU Biznis centru Jezički studio Ladybird obeležava otvaranjem još jedne škole – u naselju Zemunske kapije.

Sa željom da doprinesemo kvalitetnim sadržajima ovog novog naselja, pripremamo lep prostor u kome ćemo održavati nastavu engleskog jezika za sve nivoe i uzraste. U ponudi ćemo imati kurseve:

  • za decu predškolskog uzrasta (4 do 6 godina),
  • za decu osnovnoškolskog uzrasta,
  • za srednjoškolce, kao i
  • za odrasle.

U planu je i organizovanje tematskih vikend-radionica za decu od 4 do 7 godina, kao i dramskih radionica na engleskom jeziku za decu od 8 do 14 godina.

Ukoliko želite da Vaše dete uspešno nauči engleski jezik, želite da se pripremate za neki od Cambridge ispita ili usavršite svoj opšti ili poslovni engleski, iskoristite priliku za rane prijave koje ćemo primati do 31.12.2019.

Za sve zainteresovane koji se jave i ostave svoje kontakt podatke odobravamo EARLY-BIRD popust od 25% za sve oblike nastave koje budemo organizovali do kraja juna 2020. godine.

Početak nastave očekujemo u januaru 2020. u Šumadijskoj 28, lamela G4, I sprat, stan br. 18.

Pročitajte iskustva naših polaznika, malo više informacija o nama, i kako su koncipirani naši kursevi.

Takođe, ako niste sigurni kada je pravo vreme da se počne, pročitajte kada vaše dete treba da počne sa učenjem engleskog jezika i zašto?

Za sve dodatne informacije možete nam pisati i na ivana@jezickistudio.rs ili se javiti na telefon 063 82 51 462.

Hvala vam na izdvojenom vremenu!