O meni:

Kada sam na trećoj godini studija dobila priliku da održim svoj prvi čas engleskog jezika sa grupom od sedam predškolaca, nisam ni sanjala da će nastavnički poziv postati moje životno opredeljenje. Bila je to ljubav na prvi pogled, ljubav koja traje skoro 25 godina. Mnogo sam učila od svojih profesora, pre svega Milice Milosavljević, koja mi je kao studentkinji dala priliku da se okušam u nastavi iako nisam imala nikakvog prethodnog iskustva. Verovala je u moju ljubav prema engleskom jeziku i dar da to prenesem na druge.

Nekoliko godina posle diplomiranja na Filološkom fakultetu odvažila sam se da krenem u poduhvat stvaranja svoje škole. U godini bombardovanja, u improvizovanoj učionici koju sam delila sa kancelarijom jedne firme, rodio se Jezički studio Ladybird. U godinama koje su usledile škola se razvijala zajedno sa mnom. Preselili smo se u veći i lepši prostor, a ja sam nastavila sa usavršavanjem kroz brojne seminare i edukacije iz oblasti nastave engleskog jezika, kako u Srbiji, tako i u Velikoj Britaniji i Kanadi.

Entuzijazam, stručnost i posvećenost stalnom unapređivanju metodičkog pristupa učenju engleskog jezika je ono što negujem i danas sa polaznicima različitih uzrasta. Pratim učenje i razvoj svojih đaka od njihovih početaka, sa 5 ili 6 godina, do priprema za polaganje međunarodnih Cambridge ispita. Do sada je više od 100 mojih učenika uspešno položilo FCE, CAE, CPE i IELTS ispite i dobilo međunarodno priznate diplome. Zahvaljujući tim uspesima moja škola postala je Tier 2 partner Britanskog Saveta u okviru Addvantage programa i preporučeni centar za pripremanje kandidata za polaganje ovih ispita.

U nastavu unosim i svoju ljubav prema drami koristeći razne dramske tehnike. One pomažu da usvajanje engleskog jezika bude uspešnije i prirodnije, ali i čine časove zabavnijim i doprinose da se moji đaci intelektualno i emocionalno razvijaju i stiču sigurnost i samopouzdanje u komunikaciji na engleskom jeziku.

Pridružite nam se i proverite zašto smo svi radosni i nasmejani dok učimo i stvaramo.

Ivana Mandić,
Jezički studio Ladybird

Da li vas zanima više o našem programu?